NieuwsWij zijn weer volop bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen 

De kerstbomen zijn alweer binnengekomen en net als vorige jaren zijn er weer picea's abies en nordmann bomen in alle maten verkrijgbaar .

de prijzen van de nordmannbomen zijn al vanaf € 12.50

Ook maken we weer al onze kerstarragementen zelf waardoor er voor elke smaak wel wat te vinden is, u kunt ook iets persoonlijks laten maken.

Dan is er als afsluiting van de feestdagen weer prachtig vuurwerk bij ons te koop u kunt nu al op onze site de link naar onze vuurwerk vinden.

dit jaar heeft onze leverancier mooie actie voor u gemaakt .

 

Steun KiKa met aankoop van unieke kerstballen

Met de aankoop van unieke kerstballen kun je dit jaar bijdragen aan de strijd tegen kinderkanker. Vier KiKa helden vertaalden hun persoonlijke verhaal in een fraaie tekening, die als opdruk op de kerstballen staan. Tuincentra in het hele land gebruiken de druk bezochte Kerstperiode in hun zaak om de actie te promoten en KiKa kerstballen te verkopen. Ze zijn onder het motto ‘Versier je boom met een doel’ in jouw regio te verkrijgen bij ons tuincentrum

De kerstballenactie is een initiatief van Tuinbranche Nederland, Tuinzaken, Edelman en de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Deze partners zullen met vele tuincentra de actie voor het ongelooflijk mooie én goede doel gedurende de laatste weken van het jaar breed bij consumenten onder de aandacht brengen. Het streven is dit jaar samen 250.000 euro voor onderzoek in de strijd tegen kinderkanker op te halen. De kerstbal kost 4,95 euro per stuk. De deelnemende partijen maken hierop geen winst: na aftrek van BTW en kosten komt 2,50 euro direct ten goede aan KiKa.

KiKakerstbal.nl

Meer informatie over de actie en verkooppunten in jouw buurt is te vinden op www.kikakerstbal.nl. Daarop staan ook de verhalen van de KiKa-helden van dit jaar: Femke, Judith, Vera en Roos. Deze patiëntjes hebben ieder een eigen verhaal, die ze met een tekening verbeelden. KiKa-held Femke over haar kunstwerk: “Op mijn kerstbal heb ik Chemo-Kasper getekend. Chemo-Kasper heeft veel vriendjes gemaakt. Hij helpt die vriendjes bij het vechten tegen de kankercellen. Ik wens jullie allemaal een Merry Xmas!”

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2018 Tuincentrum Moerkerk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel